Maksut ja ilmoittautuminen

MAKSUT

Jäsenmaksun voi maksaa koko kaudelta kerralla syyskauden alussa tai kahdessa osassa kummankin kauden alussa. Myös kertamaksu on mahdollista.

Aikuiset yli 19-vuotiaat: 35 euroa + 35 euroa, yhteensä 70 euroa (Maksu Smartumilla / ePassilla 40 € ja 80 €, lisätietoa *)

Nuoret 16-19-vuotiaat:  25 euroa + 25 euroa, yhteensä 50 euroa

Alle 16-vuotiaat: 20 euroa + 20 euroa, yhteensä 40 euroa

Lapsi-aikuinen -jumpista perimme vain lapsen maksun. Pelailu- ja peuhukerho sekä Taaperojumppa maksavat siten 20 euroa + 20 euroa, yhteensä 40 euroa.

Kertamaksu: Aikuiset 4 euroa ja alle 19-vuotiaat 3 euroa kerta.

Internetissä ilmoittauduttaessa järjestelmä kirjoittaa Sinulle pankkisiirron. Ilmoittautumistilaisuudessa voit käyttää käteistä, Smartum-seteliä, SmartumPay-mobiilisovellusta ja ePassia tai pyytää laskun. Ohjaajille ilmoittauduttaessa käy käteinen tai laskutuspyyntö.

*) Smartumilla tai ePassilla maksettaessa kauden hinta on 40 euroa ja koko vuoden 80 euroa. Näin siksi, että seuralle aiheutuu kustannuksia maksuseteleiden tilittämisestä. Huomioi tämä maksaessasi laskua Smartumilla tai ePassilla eli korjaa laskun summa oikeaksi.

Yhdellä kausimaksulla ja ilmoittautumisella voit osallistua kaikkiin ikäryhmäsi ohjelmiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Internet-ilmoittautuminen alkaa maanantaina 26.8. "Sykkeestä kuntoon" -tapahtumassa 7.9. otetaan myös vastaan ilmoittautumisia. Myös ohjaajille voi jättää ilmoittautumislomakkeen.

Internetissä ilmoittautuminen

Internetissä voit ilmoittautua milloin tahansa heti sen jälkeen, kun uuden kauden ilmoittautumissivut on avattu. Ajankohta kerrotaan muun tiedottamisen yhteydessä. Pääset ilmoittautumaan klikkaamalla sivun alaosan Ilmoittautuminen-painiketta.

Jos Sinulla ei ole ennestään käyttäjätunnusta ja salasanaa, ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi. Rekisteröitymään pääset täyttämällä ja lähettämällä Rekisteröityminen-painikkeen takaa avautuvan lomakkeen. Saat ruudulle käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää samat tiedot myös sähköpostiisi. Näiden avulla voi kirjautua ilmoittautumispalveluun.

Kun olet päättänyt, mihin jumppiin ilmoittaudut, kirjaudu ilmoittautumispalveluun kirjoittamalla käyttäjätunnukseksi sähköpostiosoitteesi ja saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten tunneille ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti. Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt.

Jos Sinulla on vaikeuksia internet-ilmoittautumisessa, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaamme Aila Mäkiseen, sähköposti aila.makinen352@gmail.com tai puhelin 045 633 8792.